Energioptimering

Der er rigtig mange penge at spare ved at energirenovere utidssvarende byggerier. Trigon har egne energirådgivere, der altid er opdateret på det sidste nye inden for energibesparende og miljørigtige løsninger. Det sikrer jer et byggeri med et minimalt energiforbrug.  

Der er mange forskellige parametre at skrue på, når den rigtige energiløsning skal findes, og vi tager altid udgangspunkt i helheden frem for teknikken. 

Vi er ikke leverandør af et specielt produkt, men samarbejder med alle seriøse fabrikanter til gavn for dit byggeri.

Trigon har stor erfaring i at bygge energivenligt, uden det går ud over totaløkonomien. Lad vores energirådgivere gennemgå jeres virksomhed og give et bud på, hvor det kan betale sig at renovere eller skifte til nyt. 

 

Ældre stuehus i lavenergiklasse 1

Det kan sagtens lade sig gøre at renovere 100 år gamle bygninger, så de lever op til dagens krav om energirigtigt byggeri. Trigon har netop renoveret et stuehus fra 1907 til en standard, der lever op til kravene i lavenergiklasse 1.

Nye støbte gulve med 400 mm isolering, 500 mm isolering på loftet, gulvvarme, jordvarme og klimaskærme på alle ydervægge har bragt energiforbruget i ejendommen helt i bund.

Jordvarme er en ideel energiform på landet, hvor der er god plads til at grave slangerne ned. Jordvarme giver både varme i huset og ekstra plads i budgettet. Samtidig gør jordvarme ejendommen mere attraktiv, hvis den på et tidspunkt skal sælges.

Kontakt Trigon og få en snak om energirenovering af din ejendom.