Trigons Personaleforening

Formålet med Trigons Personaleforening er gennem faglige og sociale arrangementer at give medlemmerne mulighed for at styrke det sociale samvær og de arbejdsmæssige relationer på tværs af afdelinger og arbejdsområder. Endvidere giver foreningen gaver til runde fødselsdage, jubilæer, bryllupper m.v. Trigon matcher medlemskontingentet med tilsvarende beløb.

 

Seneste arrangementer:

8. november 2019: ABBA-show i Arena Nord

Personaleforeningen havde skaffet 44 billetter til det forrygende ABBA-show i Arena Nord. Det blev en herlig aften, hvor vi startede med en 3-retters show-middag.

"ABBA the Show - a tribut to ABBA" har turneret i 18 år og er set af over 2 mio. mennesker. Det er kaldt "Det bedste ABBA-show siden ABBA" og det kan vi helt tilslutte os. En skøn aften.

26. oktober 2019: Ink- og Brew Festival

11 medlemmer af Personaleforeningen deltog i dette arrangement i Arena Nord.

  

 

2. november 2019: Blues Heaven

Kun to medlemmer benyttede sig af muligheden for at opleve noget af verdens bedste bluesmusik. Peter og Svend beretter, at de havde en helt fantastisk oplevelse.

  

 

21 sepember 2019: Løkkentur med hygge og action.

20 medlemmer af personaleforeningen deltog i dette arrangement. Vi kørte i bus til Løkken Aktion House, hvor vi spise vores medbragte sandwich. Dagens aktiviteter startede med et spil laser game i deres 600 kvadratkmeter store hal i 3 etager. Der fik vi da lige pulsen op. Efterfølgende dystede vi i gokart, hvor forskellige grader af talent som racerkører blev afsløret. Alle overlevede strabadserne på racerbanen. Som afslutningen på dagen i Action House spillede vi en omgang bowling. Bussen bragte os tilbage til Frederikshavn, hvor vi sluttede aftenen af med en mega lækker middag på Frida’s.

Se billedserien fra Action House!

 

 

31. august 2019: Krigen om vartegnet.

Musikteaterforestillingen var et rigtigt godt arrangement i hyggelige omgivelser ved krudt tårnet. Her fik vi en fin lille madanretning og et super show med dygtige skuespillere og musikere. 40 medlemmer af Trigons personaleforening var med til dette arrangement.

10. maj 2019: Klaus Olesen har 25 års jubilæum.

I Trigon bliver jubilæer som regel fejret ved en lille sammenkomst i virksomheden. Men Klaus Olesen havde ønsket at blive fejret ude på pladsen med kagemand samt øl og vand. Klaus Olesen er ikke til den store festivitas, men han slipper nu ikke, for senere følger sølvbryllup og rund fødselsdag. Karl Erik Slynge sagde, at det var dejligt med medarbejdere, der blev længe i virksomheden. Dem har der været flere af og flere er på vej mod jubilæer. Han håbede, at Klaus ville blive i 25 år mere. Men det mente Klaus lige var i overkanten. Klaus fortale, at han startede sin karriere i Trigon med at køre rundt i tre dage på samtlige pladser/skurvogne med ”Gammel-Leif”. Det var noget af en prøvelse, så han var ikke sikker på, om det egentlige var et job for ham. Men som sagt, så er det nu blevet til 25 år.

 

9. februar 2019: Ølsmagning hos Bygma.

Deltagerne havde nogle særdeles morsomme og velsmagende timer i selskab med Eddie Fra Midtfyns Bryghus ved ølsmagnings-arrangementet hos Bygma. Eddie er lige så meget entertainer, som han er brygger. Med sig havde han en stribe af bryghusets øl, som bl.a. har vundet titlen Årets Øl fire gange.

25. august 2018: Sommerudflugt til Læsø.

Se billeder fra turen her!

16. juni 2018: EH Messe i Herning  
17. marts 2018: Waterline Festival i Arena Nord  
2. marts 2018: Romsmagning i kælderen under det gamle Løveapotek.  
22. December: Juleafslutning med spisning på The Old Irish Pub i Frederikshavn. Maden leveres af Restaurant Nerd. En festlig afslutning på året!  
2. december 2017: Julefrokost i Arena Nord med Jørgen de Mylius og Scoretricks.
2. november 2017: The Whitney Houston Show med Belinda Davids i Arena Nord.  

28. oktober 2017: Nordic Brew og Nordic Ink Festival i Arena Nord.

 
12. juni 2017: Rundvisning i Musikkens Hus, Aalborg, og koncert med London's Sympony Orchestra.  
20. maj 2017: Cosy Club Vol. 3 i Det Musiske Hus.  
6. april 2017: Koncert i Maskinhallen med Mike Andersen.  
25. marts 2017: Ølsmagning hos Bygma.